Det här gör vi

Analys

Har ni en webbplats idag, så hjälper vi er att analysera och mäta hur den presterar. Vi kan hjälpa er att titta på användarupplevelsen, beteende på sajten och hur man hittar till den. Med över 20 års erfarenhet av digital kommunikation har vi rätt bra koll på vad som funkar och vad som inte funkar på nätet.

Vi tittar givetvis även på er målgrupp och deras beteende, hur gör de på nätet och vad gör de?

Syns ni inte i Google?

Upplever ni att era kunder inte hittar er på Google eller andra sökmotorer? Då hjälper vi er att analysera om er sajt är korrekt optimerad. Och då handlar det inte bara om att använda nyckelord, det handlar om så mycket mer från platsdata och rätt taggar i koden till att jobba med content.

Workshop

Behöver ni hjälp att komma igång? Är ni osäkra på vad ni egentligen behöver? Låt oss hjälpa er komma igång med en workshop där vi kan hjälpa er och styra er i rätt riktning. Vi har lång erfarenhet av att leda workshops och använder beprövade metoder för att säkerställa hög kvalitet på resultatet, från den lilla workshopen med ett fåtal deltagare till den stora konferensen. Vi har genomfört workshop i grupper från 3-4 personer upp till 100-talet.

Strategi

Behöver ni hjälp med hur ni ska uppfattas på nätet och vad som passar er bäst? Då hjälper vi er med att ta fram en digital strategi. Vi har lång erfarenhet av digitala strategier från utbildning till implementering och hjälper i så fall er med att tillsammans ta fram en strategi som passar just era behov och förutsättningar. Kortfattat så innehåller strategin tydliga och klart definierade syfte, mål och målgrupp samt plan för hur det ska uppnås.

Utveckling

Vi har kodat webbsajter sedan 90-talet och har sammantaget jobbat med de flesta programmeringsspråk och tillämpningar.  Tillsammans med PHP är det idag olika former av javascript som gör att vi älskar vårt jobb.

Vi har som alla utvecklare en bred erfarenhet av att utveckla alla sorters sajter – men vi bygger hellre webbsajter med era höga krav på tillgänglighet, driftsäkerhet och prestanda.

Eftersom WordPress är vårt förstahandsval, så kan vi skapa skräddarsydda WordPress-teman och tillägg (plugins) från grunden. Vi har idag en bred bas av WordPress-kod som vi ständigt håller fräsch och utvecklar allteftersom tiden och behoven kräver det.

Vi är alltid – oavsett vad vi gör – extremt noga med kvalitén.

Design

Eftersom vi har lång erfarenhet av webbdesign och design i allmänhet har vi koll på vad som funkar just nu. Vi är stolta över vår design, och fokuserar hellre på användbarhet än flashighet.

Att en sajt är snygg att titta på är en sak, men att den även är användarvänlig är något helt annat. Vi designar alltid för alla skärmar.

Content

En snygg och rätt kodad sajt är inte tillräckligt för att lyckas på webben. Har du inget relevant innehåll så spelar det ingen roll. Med lång erfarenhet från kommunikationsbranschen kan vi hjälpa er med innehållet och ta fram en innehållsstrategi (Content Marketing Strategy) till implementering. Vi har tillgång till såväl duktiga strateger som fantastiska innehållsskapare (film, bild) och skribenter/copywriters.